Allehelgensdag i dag

I dag er det allehelgens dag. Dagen til minne om de døde. Så vi fikk invitasjon til å komme på minnegudstjeneste i kirka. Minnes om de som har forlatt denne jord siden forige allehelgensdag.

Så da fant vi ut at vi måtte delta.

Men det vi ikke visste var at det var 3 barndåper da. Ei jente og to gutter ble døpt. Jeg kjente hjertet mitt bristet. Både når jeg så de små babyene og hørte babyskrik.

Så rett etter at de var ferdig med å minnes de døde, så klarte storesnuppa mi å nyse. Og den nysen var bløt. Det vistes over hele tegnearket hun hadde. Samtidig at hun poengterte dette veldig høyt. Det var vanskelig å holde seg i maska. Klarte rett og slett ikke å la være å le...

Etter å ha vært på gudstjenesten så dro vi på kirkegården og tente lys på grava og kastet blomstene som hadde kommet frem fra snøen. Fikk og en ny bamse og en stein som kan ha lykt på. Så det ble twnt 6 lys til henne i dag. For i går var det 6 uker siden hun kom til verden.

Bilde fra grava tatt i dag.

Ingen kommentarer

.Beate Gundersen

04.11.2012 kl.22:52

En nydelig grav for en nydelig engeljente

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits