Fikk meg englesmykke

Før helga fikk jeg en pakkelappe i posten, men fikk ikke henta denut før helga, men detgjorde jeg i går. Der fikk jeg meg en stor overraskelse. En gjeng med venninner hadde ordna spleiserlag og kjøpt et nydelig smykke til meg som dere ser under her..
Må si at når jeg åpna boksen og så engelen og navnet Amanda Elise var gravert inn, så presset tårene virkelig på. Nydelig smykke <3 tusen takk jenter <3

Så fikk storesnuppa mi seg en lekestall med ponny og litadukke. Noe hun ble kjempeglad for. Så nå er det bare for meg å begynne å hekle smådukkeklær da, slik at hun kan kle ut dukkene sine. Laga en i dag da som du ser her...

Smått er ikke alltid like godt å hekle på :-P men får det til. :-)

Ingen kommentarer

may

15.11.2012 kl.20:02

nydelig smykke <3

janne

29.12.2012 kl.23:01

hei- vembi fra es her :) nydeligbilde av englejenta di i innlegget over her. og for et nydelig smykke! må bare spør hvor det er bestilt fra?

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits