God jul alle sammen

God jul til alle sammen. Håper alle har hatt en flott julefeiring med familie/venner.

Selv har jeg vært på ferie med storesnuppa mi i 2 uker rett før jul. Vært å sett det meste av Gran Canaria og fått litt sol mens mannen har vært hjemme å jobba. Det er første gang på 8,5 år at vi har vært borte fra hverandre så lenge. Så det var fantastisk å komme hjem til han <3

Ellers så har vi feira julaften med svigerfamilien.

Det har ikke akkurat vært en lett dag. Savnet etter vår lille englejente har vært enormt de siste dagene, og går konstant med en klump i mellomgulvet og har mest lyst til å bryte sammen. Og hele julefølelsen er oppskrytt. Har ikke klart å glede meg til jula i det heletatt. Tanken på å gi blaffen i alt å bare sitte alene har slått meg, men har tross alt ei datter å tenke på som fortjener en fin juleopplevelse, selv om lillesøster ikke fikk være med å feire med oss.

Men det skal sies at min datter på snart 5 år er fantastisk <3 Hun har laget en engel i barnehagen som var til lillesøster. <3 Og hun har gitt hjertelyset sitt til søstra si som hun selv fikk når vi var på en lysstøperi butikk i Maspalomas. Hun er så omtenksom at det gjør nesten vondt.

Ellers så får jeg ikke til å sove. Sitter å tenker, savner, gråter og irriterer meg over fillesaker... Blæh...

All i want for christmas is you </3 Amanda Elise <3

Bilde av juletreet vår :-) ganske fancy igrunn :-) til neste år blir det flere kuler og pynt på det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits