Got a secret, can you keep it?

Har egentlig ikke noen hemmeligheter. Bare fått den sangen fra Pretty Little Liars på hjernen. Men har vært tankefull etter en samtale med svigerinna mi.

Vi snakket litt om det at jeg og mannen har lyst til å prøve igjen, vi vil ikke at det skal gå for lang tid til vi får ett nytt barn. Ikke at det har skjedd noe på den fronten enda da.
Men hun spurte om vi virkelig var klar for ett nytt svangerskap, om vi har fått bearbeidet alt sammen og vet hva vi går til. For det vil alltids være dager som kommer: Årsdag, første skoledag, jul, påske, ferier osv...

Jeg vet at alle disse dagene kommer alltid til å bli tunge, det vil alltid mangle et barn hos oss, men vi kan ikke sette hele livet på hold, vi må gå fremover.
At vi vil ha en baby vil ikke ta bort savnet etter jenta vår som vi mistet, det vil heller ikke ta hennes plass. Og jeg kjenner langt nedi magen at jeg er redd for at det samme skal skje igjen, selv om at den sannsynligheten er minimal for at det samme skjer igjen.... Men likevel er jeg redd...

Bortsett fra denne tenkinga så driver jeg enda på å hekler. For en uke siden startet jeg med et prematursett, jakke, bukse, sokker og lue. Som du ser bilde under her.

Så kom jeg på å tenke på ei venninne som begynner å nærme seg fødeklar, og har lyst å gi henne noe. Så da har jeg lett rundt nettet etter oppskrift på heklet babytøy, kom over noe, men konsentrasjonen min klarte ikke å la meg forstå hva som sto i oppskrifta, så da begynte jeg å regne på det og brukte oppskrifta på prematursettet over, og håper virkelig det blir stort nok til babyen. Har sammenlignet litt med noen babyklær som jeg har liggende. Så da er det bare å krysse fingrene for at det er passe, og at venninna mi liker det. :-) Holder også på å lager teppe til settet, men må ut å handle mer garn. Her er bildet av settet, så er det bare å krysse fingrene for at det blir ei jente <3 viss ikke så får jeg bare ta å hekle ett nytt sett. Bruker ikke så lang tid på å lage det at det blir noe problem :-)

Ingen kommentarer

may

12.01.2013 kl.12:26

Så flink du er!!nydelig sett.

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits