4 mnd har gått

I dag er det 4 mnd siden vi mistet engelen vår. Det føles som en evighet siden, samtidig som at tiden står stille. Ser på bildet av henne på veggen hver dag, og savnet er ufattelig stort.

Har tenkt litt i det siste på hvorfor vi ikke tok obduksjon likevel. Kanskje kunne vist eksakt hva det var som skjedde, hvorfor de kraftige sparkene plutselig var borte på en dag. Men må bare finne meg i det vi fikk vite; at av en eller annen ukjent grunn fikk hun for lite surstoff som førte til den fatale og alvorlige hjerneskaden som hun fikk.

Ellers har jeg så smått begynt å jobbe igjen. Og de dagene jeg er hjemme sitter jeg å hekler. Prøver å bli flinkere på å komme meg ut, men ikke like enkelt når man ikke har noen steder å dra...

Ingen kommentarer

Mamma

20.02.2013 kl.10:21

Uff det er ikke bra at du/ dere lurer for mye. Da dere var på sykehuset var det snakk om sorggruppe. Ble det ikke noe av? Tror du hr godt av å få snakke om dette, med noen som hr vært gjennom noe lignende. Jeg greier ikke forestille meg hvordan det er å miste et barn. Men jeg vet hvordan det føles å miste et barnebarn.

Jeg skjønner at du angrer på at dere ikke tok obduksjon, men det som var er at men Amanda var så perfekt og fin på utsiden.... Det skallet skulle ikke ødelegges, og det er ikke sikkert dere hadde fått svar på hva som hadde vært årsaken heller.

Vi må bare akseptere det som var konklusjonen fra sykehuset, at hun ikke fikk nok surstoff, og som denene søsteren sa, at det skyldtes sikkert at noe hadde skjedd med navlestrengen. Regner med at de undersøkte morkaken din og ikke fant noe unormalt der. Det har vi aldri snakket om.

Synd du ikke har noen å dra til, alle er vel opptatt med sitt, og skjønner det blir stille til deg. Det er dyrt å kjøre til byen, ellers kunne du kommet inn hit oftere og knskje du da har hatt muligheten til å hatt et større nettverk. Ikke alltid at familie er nok.

Tenk posistivt vennen, og skulle ønske det ikke er så travlet med skolearbeid, så vi kunne treffes oftere. Klæm.

Masse glad i dokkker!!

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits