Stille en stund nå

Det har vært stille en stund nå fra denne kanten. Mest pga at jeg har vært uten mobil de siste 3 ukene, for jeg har blogget fra telefonen min. Men nå har jeg fått meg ny telefon, så da blir det litt mere innlegg herfra.

Siste tiden har jeg brukt på å planlegge og gjennomføre en bowlingkveld for jenter, med en instruktør som hjalp til å komme med tips og flotte tilbakemeldinger til de som spilte. Vi var 6 stk, og planlegger ny samling neste mnd og håper på flere. Vi damer trenger også å komme oss littt ut å ha det sosialt, så hvorfor ikke ha litt trening samtidig? :-)

Ellers lite nytt på fronten her. Hekler litt innimellom når det passer seg, men har og hatt besøk av søteste Hege og Ronja for 2 uker siden. Drittvær den helga. Regna, snødde og storm utom hus. Men vi kosa oss skikkelig likevel ??

Forje helg fikk vi besøk av mr.farrang. Først snuppa, så mamsen og deretter papsen. Men da er vi værtfall ferdig med den :-)

Helga som kommer blir travel den og. Skal til Trondheim å spillle to bowlingkamper på lørdag. Stiller opp for laget og ble lisensiert likevel.
På søndag skal jeg og en liten gjeng damer til Trondheim å se Lisa Williams live. Grugleder meg. Har vært å sett henne for 3, 5 år siden, og de var sterkt. Men digger utstrålinga og den hun er. :-)

Det var det jeg hadde for denne gang, kommer litt mer etterhvert :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits