Nytt familiemedlem <3

For en uke siden fikk vi ett nytt familiemedlem <3 han er 13 uker gammel hvit dvergschnauzer som har fått navnet Ajjo. <3 Hans opprinnelige navn er Aristo, da ble det passende med Ajjo som husnavn.

Her er bilde fra dagen vi tok han med hjem fra underetasjen(vi kjøpte valpen av svigerfar som bor i etasjen under oss). Storjenta mi var helt i ekstase for at hun hadde fått favorittvalpen <3

Han er en nydelig liten skapning med masse personlighet som sover og tisser masse, og jobbinga med å få han husrein er igang :-) Lite ris og masse ros og uendelig med kos <3

Artig med en liten skapning i hus som kan å lage liv og røre for oss, og jeg tror vi kommer til å få det flott sammen med lille Ajjo. ???

Måtte ta en screenshot av bildet som mannen hadde tatt av Ajjo. For det var så flott ett bilde <3 <3 <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits