Kom mai du skjønne milde...

Lenge siden det har vært blogga nå. Tar på å ha hund, hus, barn og jobb :-) ikke at jeg klager, men har dagene fylt opp :-)

Vi har kommet til midten av mai nå, og vi har feiret mange bursdager til nå, samt at vi har vært på Vinstra i konfirmasjon til stesøstra mi. En utrolig flott konfirmasjon til ei flott jente <3

Her er litt av hytteparadiset vi var på den helga.

Ellers har det til nå vært mange bursdager i mai som er familie. For å ramse opp litt: kusine, svoger, tante, jeg, gubben, pappa, stemor, fetter, bror, nevø og svigermorfar. Så blir det flere etter 17 mai. Da er det bæsta, svigerinne og ett eller to søskenbarn. Husker ikke helt...

Ellers vokser Ajjo og blir mer og mer rampete. Ikke enkelt når bror og mor bor i etasjen under. Da må han på besøk. Jobber med pelsen hannes. Mye som skal nappes og jobbes med. Tar litt hver dag :-) Blir vel pelsstellkurs snart håper jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits