Årsdagen snart over

Snart er dagen over. Det har vært en lang og litt rar dag. Hadde egentlog ikke lyst å stå opp i mårrest. Lå våken, alene i senga. Fikk litt besøk av valpen oppi senga da. Lå å tenkte, på alt og ingen ting.

Etter å ha stått opp ble det en lang dusj. Letterr å skjule tårene i dusjen. Bak gardiner, inn i strålene, ingen som ser tårene.

Frøken storesøster var bedt i bursdag til søskenbarnet sitt i dag. Feira bursdagen på bowlingen. Morsomt til barna.

Men før hun dro dit var vi å besøkte lillesøster på grava. Kjøpte inn ny englestein til henne som det står "Høyt elsket, dypt savnet" på. Akkurat som på gravsteinen. Der tente vi ett lys hver og pyntet opp med røde roser.

Så er det noen andre som har vært å pynta med rosa roser. Var egentlog det jeg hadde lyst til å kjøpe, men de hadde ikke det på blomsterbutikken.
Så derfor ble det røde roser

Fikk besøk av mamma, stefar og bror. Mamma hadde med middag til oss. Vo spanderte muffins og is til kaffen. En liten feiring for englejenta vår måtte vi ha. Men aller helst har jeg ønsket at hun kunne være her og feiret med oss. Blåse ut lyset selv og spise sjokoladekake med fingrene, helt alene, slik som storesøstra gjorde når hun ble 1 år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AngelMom Hilde

AngelMom Hilde

26, Orkdal

Jente på 25 år, gift med Frode og sammen har vi to nydelige jenter: Emilie Marie på 4,5 år og englejenta Amanda Elise som ble 4 dager. På fritiden bedriver jeg med hekling, jobber som bowlingvert og driver litt med bowling selv. Her er min hverdag og min hjelp i sorgprosessen av å miste englejenta vår.

Kategorier

Arkiv

hits